bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人




CannerGrow by Cannerald - Faqja e ndalimit / Uebsajti / Gypi i shitjeve në 32 gjuhë - Material marketing për të mbështetur ndërtimin e ekipit ndërkombëtar Invest in Cannabis (THC and CBD) - Jo të gjithë janë të aftë në internet. Një faqe zbarkimi e persoalizuar në mënyrë ideale i jep përdoruesit saktësisht informacionin që ai po kërkonte. Për biznesin tuaj ndërkombëtar, faqja e internetit është shumë gjuhësore.


shqiptar, Albanian - Albania,
Një faqe në internet rrit interesin për një produkt ose informacion. Faqja e uljes personale lejon përdoruesin me përpjekjen më të vogël të mundshme për të marrë informacionin e duhur.: Qëllimi themelor i një faqe ulje është të plotësojë nevojat e klientit dhe të krijojë ose forcojë një impuls të duhur veprimi dhe të nxisë klientin përmes faqes së internetit për të bashkëvepruar. CBD, THC, Grow Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - CannerGrow by Cannerald - Faqja e ndalimit / Uebsajti / Gypi i shitjeve në 32 gjuhë - Material marketing për të mbështetur ndërtimin e ekipit ndërkombëtar Faqja e uljes Cannerald - CannerGrow by Cannerald - Faqja e ndalimit / Uebsajti / Gypi i shitjeve në 32 gjuhë - Material marketing për të mbështetur ndërtimin e ekipit ndërkombëtar
Website Tracking




Vendosja e faqes së uljes së CannerGrow

Ne ju ofrojmë një faqe ulje të personalizuar (http://USERNAME.your-grow.com) në 32 gjuhë me lidhjet tuaja të ftesës Cannerald dhe të dhënat tuaja, si dhe materialin tjetër të marketingut.



Pagesa e konfigurimit një herë është: 39.00 EUR (Me TVSH)

Faqja e uljes vendoset pas marrjes së pagesës. Ne informojmë me postë, sa më shpejt që mund ta përdorni faqen.
Shuma e faturës mund të paguhet me transfer bankar ose përmes PayPal. Ju lutemi sigurohuni që të shënoni numrin e faturës, përndryshe nuk mund të alokojmë shumën!

Ju lutemi plotësoni formularin e parë. Pas kësaj ju mund të kërkoni faturën me informacionin e pagesës.

  Faqja e shembjes së shembjes  




Vendosni emrin tuaj të përdoruesit në CannerGrow, si dhe 3 lidhjet tuaja të ftesës (faqja e regjistrimit, faqja e uljes dhe lidhja e dyqanit)
Vendosni vetëm pjesën e personalizuar të 3 lidhjeve të ftesës (6 karakteret e fundit).

Emri juaj i përdoruesit në CannerGrow *
Faqja juaj e regjistrimit në CannerGrow *
https://cannergrow.com/r/
Faqja juaj e uljes në CannerGrow *
https://cannergrow.com/r/
Lidhja juaj e dyqanit Cannerald *
https://cannergrow.com/r/

Zgjidhni një emër përdoruesi.
Emri i përdoruesit është gjithashtu pjesë e faqes suaj të internetit (https://USERNAME.team-grow.info) dhe faqes suaj të uljes (https://USERNAME.your-grow.com).

Emri i përdoruesit *
E-mail *


Adresa e faturimit:

kompani

emër *
mbiemër *
rrugë *
Kodi postar *
qytet *
vend *
telefon
faks
internet
Skype



*) Këto fusha duhet të plotësohen.





IS-R InternetServices-Reinders
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Telefon: +49 15782248200
mail: [email protected]
Skype: marion.reinders2

CannerGrow by Cannerald - Faqja e ndalimit / Uebsajti / Gypi i shitjeve në 32 gjuhë - Material marketing për të mbështetur ndërtimin e ekipit ndërkombëtar - Një faqe ulje shërben për qëllime të marketingut: Ai përshtatet saktësisht për grupin e synuar.


CANNERALD - CannerGrow, CannerMed, CannerRec -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, money earning by growing self -shqiptar participation
shqiptar - your invest in cannabis
shqiptar - High Staking Rewards
High Staking Rewards

Cannerald (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :Duke përdorur faqet e uljes, pronarët e faqeve të internetit lehtë mund të gjenerojnë udhëheqës. Uebfaqja jonë e personalizuar është krijuar qartë dhe me qëllim. - Përmbajtja me vlerë të shtuar - ky ishte qëllimi gjatë hartimit të faqes sonë të uljes. Të gjitha tiparet dhe operacionet shpjegohen në faqen personale në internet hap pas hapi me pamje të ekranit. : CannerGrow by Cannerald - Faqja e ndalimit / Uebsajti / Gypi i shitjeve në 32 gjuhë - Material marketing për të mbështetur ndërtimin e ekipit ndërkombëtar !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Prodhimi kryesor dhe mbështetja e shitjeve për Cannerald / CannerGrow - u bë e lehtë. Uebfaqe e Personalizuar / Faqja e ndalimit / Gyp shitjes në 32 gjuhë me udhëzime hap pas hapi.